??Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι? πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει? δεύτερον κατά νόμους άρχει? τρίτον ότι ουκ αεί άρχει??, (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)


Ο άρχων πρέπει να έχει κατά νουν τρία πράγματα: πρώτον, ότι διοικεί ανθρώπους (με τις ατέλειες και τις αδυναμίες τους, με παράπονα δίκαια ή και παράλογα, αλλά πάντως πνευματικά όντα και όχι ζώα), δεύτερον, ότι διοικεί σύμφωνα με τους υφιστάμενους νόμους της πολιτείας (γραπτούς και άγραφους) και συνεπώς είναι απαράδεκτο να εκτρέπεται σε υπερβασίες, αυθαιρεσίες και αδικίες και, τρίτον, ότι δεν είναι αιώνιος άρχων, κάποτε θα εκπέσει της αρχής και πρέπει ως εκ τούτου, να είναι πολύ προσεκτικός, ώστε όταν απομακρυνθεί από την εξουσία να έχει αφήσει αγαθές εντυπώσεις, τόσο για τις ικανότητές του, όσο και για τις αρετές του.

Αγαπητοί Συνάδελφοι το site λειτουργεί σε νέα διεύθυνση:

http://katsiras.mysch.gr/

Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους

Λεπτομέρειες για Λευκό Βιβλίο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΙδιότηταΤιμή
ΌνομαΛευκό Βιβλίο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Περιγραφή

Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει όλα τα Λευκά Βιβλία πουδημοσιεύθηκαν από το 1993 και μετά, καθώς και ορισμένα προηγούμενα. Εάν δεν είναι διαθέσιμοτο πλήρες ηλεκτρονικό κείμενο, ο σύνδεσμος θα σας παραπέμψει σε περίληψη του κειμένου στο Δελτίο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για περισσότερες λεπτομέρειες:
http://europa.eu/documentation/official-docs/white-papers/index_el.htm

Όνομα Αρχείουeu-white_biblos.pdf
Μέγεθος Αρχείου2.23 MB
Τύπο Αρχείουpdf (Τύπος ΜΙΜΕ: application/pdf)
Υποβολή απόkyclopas
Υποβλήθηκε στις: 11.06.2010 18:59
ΙδιοκτήτηΌλοι
Διατήρηση απόΔιορθωτής
Θεάσεις1240 Θεάσεις
Τελευταία ανανέωση στις 19.06.2010 17:52
Αρχική
Άθροισμα Ελέγχου CRC
Άθροισμα Ελέγχου MD5

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Εορτολόγιο:

Ο ιστότοπός μας διακρίθηκε με "ειδικό έπαινο" στην κατηγορία "Προσωπικοί διαδικτυακοί τόποι εκπαιδευτικών", στον 6ο διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων.

 

Δείτε όλα τα αποτελέσματα στο www.eduwebawards.gr ή "κατεβάστε" εδώ το pdf [359 KB] με τα αποτελέσματα